понеділок, 7 грудня 2015 р.

Посібник для розвитку навичок читання KEYS FOR READING SECRETS до підручника Тетяни Пахомової English 6


У зв’язку з переходом шкіл на нові програми та введенням другої іноземної мови у 5-му класі виникла необхідність пошуків нових, ефективніших прийомів навчання читання, які б сприяли інтенсифікації мовленнєвої діяльності учнів на уроці, максимальній активізації кожного школяра. 
Для того, щоб учні міцно засвоювали правила фонетики, читання літер, буквосполучень, слів, синтагм та фраз і могли застосовувати їх під час читання та мовлення, пропонуємо використовувати матеріал посібника «Keys for Reading Secrets», який адресовано вчителям англійської мови (друга іноземна) та учням 6-го класу. Це дасть змогу кожному учневі почути, побачити та неодноразово застосовувати на практиці правила читання, а також проговорювати слова та мовленнєві зразки.
Основна мета даного посібника – допомогти вчителеві поглибити знання лексичного матеріалу отримані під час вивчення англійської мови в перший рік навчання, удосконалювати в учнів навички читання та говоріння, краще засвоїти слова і мовні штампи тієї чи іншої теми.
 Бажаємо успіху!

Немає коментарів:

Дописати коментар